top of page

Fri, Mar 20

|

Temppeliaukion Kirkko

Unohdetut perinnöt

Hermann Berens (1826-1880): Viertes Gesellschafts-Quartett, Op. 80, Amanda Maier-Röntgen (1853-1894): Pianokvartetto, Helvi Leiviskä (1902-1982): Larghetto con anima viulusonaatista Op. 21, Einar Englund (1916-1999): Pianokvintetto (1941). Helsingin Kamariorkesterin solistit.

Liput saatavilla pian
Takaisin konsertteihin
Unohdetut perinnöt
Unohdetut perinnöt

Time & Place / Aika ja paikka

Mar 20, 2020, 7:00 PM

Temppeliaukion Kirkko, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki, Finland

Details / Lisätietoja

Vuoden 2020 kevätkauden toinen kamarimusiikin konsertti tarjoaa tuoreen katsauksen suomalaiseen ja ruotsalaiseen musiikkiperintöön, joka sisältää monien naissäveltäjien teoksia, ja jotka menestyksestään huolimatta on epäoikeudenmukaisesti puskettu sivummalle musiikinhistorian kaanonin keskiviivalta. Amanda Maier-Röntgen oli ensimmäinen naispuolinen Tukholman kuninkaallisesta musiikkikorkeakoulusta. Hän eli lyhyen, mutta erittäin aktiivisen uran musiikkimaailmassa, ja hänen tuttavapiiriinsä kuuluivat Johannes Brahms, Edvard Grieg ja Joseph Joachim muiden muassa. Einar Englundin pianokvintetossa kuuluu talvisota ja Englundin osallisuus siihen. Jo ikääntynyt Sibelius piti teosta korkeassa arvossa ja kehotti nuorta Englundia muistamaan sen aina ensimmäisenä virstanpylväänä sävellysurallaan. 

Tickets / -Liput

 • Peruslippu

  €20.00
  Sale ended
 • Alennuslippu

  Tämä alennuslippu on tarkoitettu eläkeläisille, varusmiehille, siviilipalvelusmiehille ja työttömille. Ole valmis esittämään lipuntarkastuksessa alennustodistuksesi.

  €15.00
  Sale ended
 • Opiskelijalippu

  Tämä alennuslippu on tarkoitettu opiskelijoille. Ole valmis esittämään lipuntarkastuksessa alennustodistuksesi.

  €10.00
  Sale ended
 • Lastenlippu

  Tämä alennuslippu on tarkoitettu lapsille. Ole valmis esittämään lipuntarkastuksessa alennustodistuksesi.

  €10.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share Event / Jaa tapahtuma

bottom of page