top of page

Thu, Feb 16

|

Temppeliaukion kirkko

Helsingin Kamariorkesteri, Länsi-Helsingin musiikkiopisto ja Itä-Helsingin musiikkiopisto

Jean Sibelius: Impromptu, Ralph Vaughan Willams: Fantasia on a Theme by Thomas Tallis, Ralph Vaughan Willams: Oboekonsertto, Aaron Copland: Appalachian Spring. Julia Jurkiewicz, oboe | James Kahane, kapellimestari.

Tickets Available Soon
Back to concerts
Helsingin Kamariorkesteri, Länsi-Helsingin musiikkiopisto ja Itä-Helsingin musiikkiopisto
Helsingin Kamariorkesteri, Länsi-Helsingin musiikkiopisto ja Itä-Helsingin musiikkiopisto

Time & Place / Aika ja paikka

Feb 16, 2023, 7:00 PM

Temppeliaukion kirkko, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki, Finland

Details / Lisätietoja

Helsingin Kamariorkesteri yhdistää voimansa Länsi-Helsingin Musiikkiopiston ja Itä-Helsingin musiikkiopiston kanssa englantilaisia ja amerikkalaisia mestariteoksia esittelevän suurisuuntaisen ohjelman merkeissä, jossa solistina toimii oboisti Julia Jurkiewicz. Konserttiin on valittu huolella joukko kamarimusiikkiteoksia, joille suuri kokoonpano on eduksi: konsertin ohjelmaan kuuluvat Vaughan Willamsin Fantasia Thomas Tallisin teemasta (teos on tunnettu siitä, että orkesterin on jakaannuttava kolmeksi eri yhtyeeksi, jotka sijaitsevat salin eri puolilla, myös yleisön takana), saman säveltäjän oboekonsertto ja päätösnumerona Aaron Coplandin Appalakkien kevät.

Konsertti, johon osallistuvat Helsingin Kamariorkesteri ja mainittujen musiikkiopistojen 38 oppilasta sekä heidän opettajansa, pyrkii tarjoamaan nuorille muusikoille tilaisuuden soittaa ammattimaisen orkesterin kanssa ja oppia sen soittajien kokemuksesta. Läheinen yhteistyö ammattimuusikkojen ja opettajien kanssa antaa oppilaille mahdollisuuden uppoutua musiikkialan tavanomaiseen työprosessiin, minkä huipentumana on Temppeliaukion kirkossa 16.2.2022 pidettävä konsertti, jossa orkesterinjohtajana toimii Helsingin Kamariorkesterin pääkapellimestari James Kahane. Ennen perinteistä harjoittelujaksoa oppilaat saavat intensiivistä valmennusta omalta opetustiimiltään ja orkesterin pääsoittajilta.

Tickets / -Liput

 • Peruslippu

  €30.00
  Sale ended
 • Vanhemman lippu

  Tämä alennuslippu on tarkoitettu LHMO:n ja IHMO:n oppilaiden vanhemmille (2kpl/perhe). Ole valmis esittämään lipuntarkastuksessa alennustodistuksesi.

  €30.00
  Sale ended
 • Alennuslippu

  Tämä alennuslippu on tarkoitettu eläkeläisille, varusmiehille, siviilipalvelusmiehille ja työttömille. Ole valmis esittämään lipuntarkastuksessa alennustodistuksesi.

  €25.00
  Sale ended
 • Opiskelijalippu

  Tämä alennuslippu on tarkoitettu opiskelijoille. Ole valmis esittämään lipuntarkastuksessa alennustodistuksesi.

  €15.00
  Sale ended
 • Lastenlippu

  Tämä alennuslippu on tarkoitettu lapsille. Ole valmis esittämään lipuntarkastuksessa alennustodistuksesi.

  €10.00
  Sale ended

Total

€0.00

Share Event / Jaa tapahtuma

bottom of page