top of page

Fri, Oct 30

|

Temppeliaukion Church

Amerikkalaiset vuodenajat tukiliput

Philip Glass Viulukonsertto No. 2 “Amerikan neljä vuodenaikaa”, Aaron Copland: Appalakkien kevät. Aku Sorensen: kapellimestari, viulu.

Tickets Available Soon
Back to concerts
Amerikkalaiset vuodenajat tukiliput
Amerikkalaiset vuodenajat tukiliput

Time & Place / Aika ja paikka

Oct 30, 2020, 6:00 PM

Temppeliaukion Church, Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki, Finland

Details / Lisätietoja

Jos haluat tukea toimintaamme ja et pääse konserttiin, voit ostaa tukilipun.

Koronaa koskevat ohjeistukset: Taataksemme kaikille turvallisen konsertin, ja toimiaksemme Suomen hallituksen ohjeiden mukaan, konsertissa on paikkoja 140. Tämä määrä takaa turvallisen 2m:n istumaetäisyyden yleisölle. Nopeasti muuttuvien olosuhteiden vuoksi lippuja ei voi ostaa ennakkoon. Sen sijaan rekisteröidy sivuillamme nyt taataksesi paikkasi katsomossa ja maksa paikan päälle tullessasi.

Liput:

20€ - Peruslippu

15€ - Alennuslippu

10€ - Opiskelijalippu ja lastenlippu

Helsingin Kamariorkesteri palaa koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen kahden amerikkalaisen säveltäjäjätin teoksista rakennetun, aikaa pohdiskelevan orkesterikonserttiohjelman merkeissä. Ajankulultaan pysähtyneen tuntuisten kevään ja kesän jälkeen nämä kaksi teosta tarkastelevat ajan kulkua kahdella erilaisella, mutta toisiinsa liittyvällä tavalla. Aaron Coplandin teos tarkastelee yksittäistä päivää ja muistuttaa kuulijaansa miten hetki ajassa on riippuvainen molempiin suuntiin: siihen, mitä on ollut ja siihen, mitä tulee olemaan. Copland siis muistuttaa siitä, miten paljon auringonnousun ja auringonlaskun välissä voi ehtiä tapahtua. Phillip Glassin teos puolestaan katsoo kokonaista vuotta, syösten kuulijansa paljon suuremman aikayksikön lävitse. Huomaamme, kuinka kaoottista elämä on, ja miten tärkeää onkaan pysähtyä hetkeksi mietiskelemään, mitä meillä on ja missä olemme. Jos on jotain, mitä kulunut vuosi on opettanut meille, on se, että kuinka nopeasti kaikki mitä on ja voi olla, muuttuu vain pienessä hetkessä. Sitä sietää miettiä.

Tickets / -Liput

  • Tukiliput

    Jos haluat tukea toimintaamme ja et pääse konserttiin, voit ostaa tukilipun.

    €20.00

Total

€0.00

Share Event / Jaa tapahtuma

bottom of page